Научи повече за нас

Агенция за недвижими имоти "ДЕМОС-2000" EООД

Агенция за недвижими имоти „ДЕМОС-2000“ е създадена през 1993г. в град Варна. Основател на фирмата е г-жа Сийка Крисова.  Повече от 30 години, тя работи без прекъсване, като устоява на всички периоди на възходи и спадове на пазара на недвижимите имоти. Агенцията функционира като семеен бизнес и до днес. Доверието, разбирането и грижата в едно семейство се пренасят и в нашата работа и към клиентите ни.

            Основната ни дейност е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Фирмата е специализирана за работа с жилищни имоти, парцели и бизнес имоти в град Варна.

            Важна дата в историята на агенцията е разкриването на офис в гр.Елена през периода 2004г.-2012г. с търговкото наименование: „БАЛКАНСКИ ИМОТИ“, специализиран в покупко – продажбата на къщи в традиционен български стил за туризъм и почивка или т.нар.„втори дом“.

Агенция „ДЕМОС-2000“ е дългогодишен член на Национално сдружение Недвижими имоти /НСНИ/ от 1998г. и активно участва в работата на Регионалната структура в град Варна, което се изразява в участие в различни комисии и Управителен съвет.

Нашата главна мисия и цел е създаване на един устойчив имидж, който да вдъхва доверие в нашите клиенти. Това се постига с коректност и професионализъм. Нашата основна задача е да постигнем увереност и удовлетворение в клиентите ни след всяка покупка.

ВАШИЯТ ДОМ Е НАША ГРИЖА!!!

Запознайте се с нашите Брокери

Десислава Крисова
управител
Десислава Крисова
управител
Сийка Крисова
брокер
Сийка Крисова
брокер
Елена Стоилова
брокер
Елена Стоилова
брокер
Десислава Симеонова
брокер
Десислава Симеонова
брокер

Доволни клиенти

ОТЗИВИ

Compare listings

Compare